Ziekteverzuim, Arbeidsrecht

Wie ben ik

Je hebt nu zoveel gelezen

Maar Wie ben ik?

 

 Foto Wim Spijker

 Dit ben ik dus.  Wim Spijker.  Vanuit Zevenaar kom ik bij veel werkgevers in de provincies Gelderland en Overijssel en natuurlijk ook in andere provincies.

 

Ik help deze bedrijven met ziekteverzuim, arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht.

Dat doe ik meer dan 30 jaar. Eerst bij het SFB en het UWV en vanaf 2004 via mijn eigen bedrijf. Doordat ik al heel lang dit werk doe, weet ik hoe moeilijk het voor ondernemers is, om op het juiste moment de juiste regels toe te passen.

Het persoonlijke contact over problemen vind ik erg belangrijk. Geen onpersoonlijke helpdeks op afstand die jouw bedrijf niet kennen. Maar pro-actief begeleiden.

Ik heb veel telefonisch contact met jullie en doe veel per e-mail. Als het nodig is, kom ik graag bij jou langs als er een probleem is.

Wil je weten in welk branches ik actief ben? Hier komen ze:


Wat je verder over mij mag weten

Ik ben getrouwd en heb vier kinderen die inmiddels uit huis zijn.  Ook ben ik opa. Opa zijn is toch heel apart ervaar ik nu.

Tijdens de weekenden en vakanties gaan we vaak met de camper op pad. Het maakt niet uit of het zomer of winter is: wij gaan gewoon. 

Onze hond - een Basset Fauve - gaat ook altijd mee. 

Fotografie is een hobby van mij.

Als ik weg ga heb ik mijn laptop altijd bij mij want je weet nooit of je onverwachts iets kan betekenen voor een bedrijf. Het is al regelmatig gebeurd dat ik een werkgever blij heb kunnen maken op een raar tijdstip en op een plaats ergens in Nederland  of Europa.

 

Wil je verder nog iets weten?

Vul even het contactformulier in! Of bel 06-20131651.   Het kan zijn dat je de voicemail krijgt, spreek hem in en ik bel je terug.
Heb je na 24 uur geen reactie gehad. Bel mij dan even. Misschien is er dan iets niet goed gegaan.